Team Dierenkliniek de Grauw

Frank de Grauw

Frank de GrauwVoor velen een bekend gezicht in onze praktijk, maar voor anderen ook weer een nieuw persoon om mee om te gaan. Ik zal me daarom kort voorstellen. Ik ben Frank de Grauw, sinds 1990 werkzaam in Zoetermeer als dierenarts, de eerst 11 jaar in een gemengde praktijk.
Dit was bij de dierenartsenmaatschap aan de Stationsstraat. In 2001 ben ik mijn eigen weg gegaan en zijn we een praktijk voor alleen gezelschapsdieren gestart aan het Parelgrijs te Zoetermeer. Dat is een goede beslissing geweest, we hebben met onze klanten een fijne praktijk opgebouwd. Veel mooie, spannende, vrolijke, maar ook trieste zaken zijn gepasseerd. Wat blijft is het plezier in het werk en de omgang met de mensen. Het blijft een boeiend en dankbaar vak!

Naast de drukte van het werk zoek ik het liefste de relatieve rust op van de natuur in Nederland of in de noordelijke landen. Hoe meer verstild en weidser het landschap hoe mooier ik het vind.

Lekker wandelen met de hond, proberen met de camera wat herinneringen mee naar huis te nemen, kamperen, fikkie stoken en "klaar is Frank", niet veel meer nodig...

Ted de Leeuw

Ted de Leeuw

Graag stel ik me aan u voor: ik ben Ted de Leeuw, in 1997 afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren. Tot mei 2016 heb ik bijna 13 jaar in Leiden gewerkt in een kliniek waar de nadruk op katten(geneeskunde) lag. In Dierenkliniek de Grauw zou ik graag, naast alle lieve honden, konijnen en knaagdieren, extra veel katten willen verwelkomen. 
 
Ik werk vanuit mijn hart, met een rustige benadering, waarbij u kunt vertrouwen op mijn kennis en jarenlange ervaring. Ik kijk er naar uit een fijne band met u en uw huisdier op te bouwen, zodat we uw dier samen de beste zorg kunnen bieden.
 
Sinds 1990 woon ik samen met Thys en vanaf 2002 zijn onze heerlijke katten Frits en Suus erbij gekomen. Naast hen, houd ik van dansen, theater, natuur, (natuur)reizen, knutselen/klussen en tuinieren.

 

 

Marion Hersbach

Marion HersbachMijn naam is Marion. Ik ben in 1984 begonnen als dierenartsassistente. Ik heb 16 jaar in een gemengde praktijk gewerkt en vervolgens in 2001 zijn Frank en ik samen deze praktijk begonnen. Het werk, de contacten met de vele leuke en lieve klanten en alle lieve en vrolijke patiënten, vind ik nog steeds even leuk als toen ik begon.

Naast het werk hou ik van buiten zijn, leuke dingen doen als kanoën, wandelen, genieten van de natuur, zon, zee en ook bos en duinen. Ook relaxen tijdens een dagje sauna, filmpje kijken of boek lezen vind ik op z’n tijd heerlijk.

Samen met de andere dames vormen we een goed team en werken we met plezier aan het welzijn van uw dier.

Patricia van Wees-Schulze

PatriciaIk ben Patricia en ik werk sinds september 2011 in deze gezellige en leuke praktijk. Vele klanten komen al jaren in deze praktijk en dat geldt eigenlijk ook voor mij aangezien Frank jaren geleden al bij mijn paard kwam en ik ook altijd met mijn hond hier geweest ben. Nooit gedacht dat ik ooit zou komen te werken in deze praktijk, maar na jarenlange ervaring als bedrijfsadviseurassistente heb ik de switch kunnen maken naar dierenartsassistente. Juist omdat ik het werken en het contact heel leuk vind met dieren en hun baasjes. Het werk is erg afwisselend en daarbij is geen dag hetzelfde.

Ik ben getrouwd met Patrick en we hebben twee kinderen, Micaela (12 jaar) en Ritchie (8 jaar) en mijn paard Tawaritch (28 jaar). Ik heb haar vanaf veulen en ze is ook echt mijn maatje (Tawaritch betekent immers kameraad in het Russisch). Samen maken we heerlijke buitenritjes en ik hoop dat nog lang met haar te kunnen doen. Ik hou van bakken en in ons team werken alleen maar lekkerbekken, dus als er weer een reden is om te ‘moeten’ trakteren, dan doe ik dat met veel plezier!

Claudia Creutzburg

ClaudiaIk heet Claudia en vanaf september 2017 kunt u mij tegenkomen in uw kliniek waar ik werkzaam zal zijn als paraveterinair. Dit prachtige vak oefen ik nu al weer een aantal jaren met veel enthousiasme uit. Het laatste half jaar heb ik met plezier gewerkt in een dierenziekenhuis in het zuiden van het prachtige Zweden. Ook mijn hond Ronnie heeft erg genoten van dit avontuur, met veel natuurschoon op twee pootjes afstand. 

Met dierenkliniek de Grauw is het tijd voor een nieuw hoofdstuk en ik ben ervan overtuigd dat het een geweldig deel wordt met uw huisdier in de hoofdrol.
 
Ik heb het geluk dat mijn baan ook mijn hobby is, maar ik kan in mijn vrije tijd ook genieten van een mooi boek, een lekker hapje eten en van een goed glas witbier in het zonnetje op het terras.
 
Ik kijk er ontzettend naar uit u en uw viervoeter te ontmoeten en zal mjjn uiterste best doen u met raad en daad bij te staan!

Ashley Buma

Ashley

Mijn naam is Ashley. In 2014 heb ik mijn diploma Dierenartsassistente Paraveterinair behaald. Ik heb vanaf dat moment ongeveer 4.5 jaar bij een dierenkliniek in Den Haag gewerkt. Toen ik zag dat er een vacature open stond bij deze kliniek, leek mij dit een erg leuke nieuwe ervaring. Vanaf 1 mei 2019 ben ik werkzaam in het gezellige team bij Dierenartspraktijk de Grauw. Je zou mij hier 3 dagen in de week kunnen tegenkomen en daarnaast ga ik 2-3 dagen werken bij een trimsalon in Delft. Wel ben ik op dit moment nog bezig met de opleiding tot hondentrimster en ik zit in mijn examenjaar.

Mijn grootste hobby is mijn Zwitserse Witte Herder Finn. In mijn vrije tijd wandel ik graag met hem in het bos of op het strand. Ook heb ik al 5 cursussen met hem gevolgd, maar door gebrek aan tijd doen we dit helaas niet meer. Daarnaast vind ik het erg leuk om met familie en vrienden dagjes weg of uit eten te gaan. Ook kan ik erg genieten van films kijken of een terrasje pakken in de zon.

Ik heb het nu al erg naar mijn zin tijdens deze nieuwe uitdaging bij Dierenartspraktijk de Grauw.

Tot ziens in de praktijk!

Adres

Dierenkliniek de Grauw
Parelgrijs 16
2718 NV  Zoetermeer

Email: info@fdegrauw.nl
Website: www.fdegrauw.nl

Telefoon

079 362 40 68

Bij spoed in avond, nacht en weekend 0900 222 24 56

Openingstijden

Behandeling volgens afspraak op:

maandag t/m vrijdag
08:30 - 12:30 uur
13:30 - 19:00 uur (telefonisch bereikbaar tot 18.30 uur)

Spoeddienst Dierenartsen Kring Haaglanden

Bij spoed in avond, nacht en weekend bel 0900 222 24 56

dierenartsenkringhaaglanden.nl

 

Op onze overeenkomst zijn van toepassing de Algemene betalingsvoorwaarden voor dierenartsen, opgesteld door de Koninklijke Nederlandse maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Utrecht. U kunt hier een pdf bestand downloaden.